paih paih paih (amirul faez baharin)

02:48:00

bapak style gambaq !

aik ? tajuk nama lelaki weyyy ! bapak ahhh ! haha , bukan apa cuma memalam nih teringat kenangan lama . puihhh lahhh weyyy ! cerita dia mcm nihhh . acerr scroll ke bawah .


for the sake of my brother kan . so i wrote one entry about him . how we started know each other ? hah ! im still remember on the hari pendaftaran . bapak cakap mcm keling . sat melayu . sat omputihhh . hahaha 

penat aku godek fb . tadaaa . zul and paih 

masa tuh , kira dia nih kawan zul ahh . adoihhh , tak kenal zul pulak dah . zul nih , senior sekolah lama . aku egt lagi ayt zul "selamat datang ke penjara TARP" masa tuh aku tulis kat twitter . dia tweet kat aku kalau tak salah ahhh ! memang penjara sungguh pun . haha . masa tuh zul tegur aku rasanya . pastu dia ada sekali . 

lepas tuh , aku igt lagi . masa tuh dlm dewan . pendaftaran koko . aku cari zul sebab nak tanya mcm mana nak balik . LOL . almaklumlah first time >.< nak balik weyhhh ! kena balik sendiri pulak tuh . masa tuh dia ada jugak . suka menyibok kan dia nih ? haha . dia kata "alahai kesiannya junior hang . tak reti nak balik!"

haha , lantak ahh , dia nak kata apa . tebai muka p lah . aku nak balik . hahaha . nak balik faham nak balik ? okay stop meng-over sangat . haa , cerita punya panjang lebaq . tak bagi tau nama dia lagi . alah baca kat tajuk tau dah nama dia apa . haha . okay nama dia . muhammad amirul faez bin baharin . kira mcm second senior ahh yang aku kenai kat TARP lepas pada zul . masa tuh , mana lah aku nak kenai senior pompuan lagi . masuk asrama pun dak lagi . 

dia nih , sebenarnya orang keyyel . haha . area apa ntah . aku tak egt . HAHAHA . klang ka apa ntah . ramai yang tak percaya dia orang keyyel . haaa , aku egt dah ! dia orang keramat ! hahaha . masa tuh , aku egt lagi . aku dgn ummi kat bilik iron . dok menyembang pasai apa tak tau . lepas tuh , ummi kata "kenapa dia balik awal . dato keramat dekat ja pun." dekat lag sangat kan . egt dato keramat penang tuh ka ? ini keramat keyyel lahhh . 

dia nih , budak kelas 5 awam 3 . boleh di katakan femes ahh . sebut ja cobra ! tipu besaq ahh hang tak kenai kan . aku rasa mak cik kantin pun kenai dia . >.< hahahaha . cobra tuh nama glamour dia . he is a kind hearted man . aku egt lagi , masa nak ezam tuh ! dapat ceklat . hahaha . aku start panggil dia paih sejak anto panggil paih . rupanya si paih nih ada kawan dekat semsas . aku egt aku ja ada kawan kat sana . bajett >.<

Embedded image permalink
voctech pulau pinang :)



dia nih , sebenarnya pemain rugby sekolah . dan paling penting ketua rugby lahh . hahaha . dia juga merupakan ketua rumah wong pow nee . heee . deyyy ! aku dah tak tau nak taip apa . kalau aku nak list pasal dia punya penglibatan dalam rugby sampai lusa tak habeh weyyy ! hahaha . 


dia sangat aktif sukan . haha , sangat sangat okeyyyy ! setiap petang ada ja muka dia kat padang . aku ingat lagi masa tuh tangan dia injured . sedih tengok . hahaha . pagi ja sedih tengok . petang tuh aku tengok dia ada ataih padang training dgn tgn bersimen . aku memang kata dia ahh KETEGAQ ! hahaha 

dia jugak seorang pelakon yang hebat . hahaha . aku ingat lagi masa tuh hari apa ntah dia berlakon . haha . muka ja mcm penang tp keyyel dia tak boleh tinggai jugak :p 

dulu , masa dok sembang sembang tuh penah tanya dia nak reja apa nanti . dia sangat lari dgn bidang dia . iyolahhh , belajaq awam kan ? tapi nak jd cikgu sekolah rendah . memang awam ada kena mengena dgn sekolah rendah kann . tapi apa apa pun , do your best lah my brother :)


dia happy go lucky . suka buat lawak . dan dia jugak orang first wish bufday kat aku . tak masuk 11 . 12 . 2013 lagi dia dah wish . hahaha . semangat betul . btw , peeps ! im sixteen okay . seventeen to be dahh :) dah besaq . nak espiyem dah pun .

i will always miss your jokes , your name . HAHA . i will pray for you :) gud luck untuk result nanti ! pftttt -.- dont forget me kat TARP tuh . almaklumlah dah habis sekolah kan . 

tamat ! bayaq cepat . nih kira mcm sewa ruang promote diri ahhh :P hahaha / bapak banyak aku cilok gambaq dia . tak pa ahh kenangan :) 

You Might Also Like

1 budak baik

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers