vscocam

00:50:00


Hasil carian imej untuk vscocam

OKAY , gais . sihat semuanya ? so hari nih nak share sikit pasal apps yang sis guna . rasanya , mcm every week kot hari khamis sis akan share kan pasal apps . hari nih , nak share pasal apps yang boleh digunakan untuk edit gambar . okay , selalu guna apps apa dekat phone untuk edit gambar ?

Hasil carian imej untuk vscocam

selalunya sekarang nih kalau kat instagram kan orang selalu #vscocam . hah , sis pun guna apps nih . apps nih kalau edit dia tadak ahh mcm fake sangat edit dia . kita kena pandai edit ahh . tapi kalau tak pandai pun , guna ready mate punya filter tu , pun dah segak dah . 
ada sorang junior sis nih edit guna vscocam dia punya gambaq tu boleh dikatakan setaraf gak ahh mcm ciplak kat google . serious talk ! hahaha 

so , apa tunggu lagi ? download kaih barulah segak hgpa punya gambaq :D 

You Might Also Like

0 budak baik

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers