Pertandingan percussion UITM se-Malaysia

20:24:00


hai gais , pernah tengok pertandingan percussion tak ? saya pun first time gak ahh tengok . dulu masa zaman sekolah mcm biasa biasa ja tadak lah menakjubkan sangat . lols . setakat baling baling stick tu biasalah kan ? hahaha 

sebenarnya , tak rancang pun nak pergi tengok pertandingan nih . kawan sekolah lama ajak , dah lama sangat tak jumpak dia . okay lebih pada nak jumpak dia ah sebenarnya dari nak tengok percussion nih . ya lah dah 4 tahun tak jumpak en . lama kan ?

banyak betul halangan nak pergi tengok pertandingan nih dan finally boleh jugak pergi last minit . hahaha . 




masa kita orang sampai tu dah 3 negeri terakhir . masa sampai sampai tu UITM johor yang tengah perform . banyak betul persembahan yang terlepas . 

UITM Sarawak

Yang paling berbaloinya tu sebab dapat tengok persembahan dia juara . so , mcm tadak lah terlepas sangat yang 7 tu sebab dpt tegnok yang JUARA . tadaklah macam ralat sangat kan sebab pergi pun dah lewat haaa.

so bawah nih keputusan untuk pertandingan percussion 

Tahniah semua yang masuk bertanding .

Lepas tengok percussion tu pergi lah makan makan kejap kt kepci . Kejap lah sangat kan pukul 4 lebih baru balik . Akhirnya selepas 4 tahun tak jumpak dapat jugak berjumpak . kk chaw tu ja nak cerita . hahahaa

You Might Also Like

0 budak baik

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers