Selamat Hari Lahir Adila Rusmadi

10:48:00



selamat hari lahir ,
selamat hari laahir ,
selamat hari lahir adila rusmadi .
selamat hari lahir !

 enjoy your last teen beb ! bila nak tambah tinggi ? umur makin dok tambah dah nih. kahkah 

tah lah , macam mana kenal hang nih . tapi masa mula hang masuk kelas hang tak kenal kan diri . walaupun kita semua baru ja masuk . walaupun hang lewat berapa hari ja pun . aku macam

"apa benda lah minah nih" kahkah . sorry ah wey . masa tu tak kenal lagikan . 

then , tak ingat sangat masa form 4 tu sebab kita bukan rapat pun . yes , aku admit tidur lebih penting bgi aku dari bersembang dengan budak kelas . HAHAHAHAHA . 

masa form 5 kot , masa dah lepas TRIAL baru start rapat en ? ntahlah dgn kita nih . aku dah ingat ingat lupa . hahahaha . tapi yang pasti sampai sekarang kita masih jadi kawan . 

hang mesti kata aku tak ingat kat hang langsung kan ? hahahaha , memang aku tak ingat birthday orang weyh . terima kasih buat kawan kawan lain yang selalu ingat birthday kawan kawan . tah tah facebook je hantaq reminder kat depa sbb depapun bukannya ingat ? iyedok ? takpalah macam mana pun janji ada yang ingat . 

okaylah adila , selamat hari lahir lagi sekali . semoga result yang nak keluar 3.6 nih 4 flat ya :) jadi anak yang baik . semoga dapat mengejar cita cita hang . semoga hang terus kuat untuk mengharungi dunia yang penuh mencabar ini . semoga kita boleh jumpak semula . weyh sedar tak sedar dah nak dekat dua tahun kita tak jumpa en . ya lah , sorang selangor sorang penang . semoga makin hari makin kita tak lupakan Tuhan .

salam sayang , 
zafirah nazri



You Might Also Like

0 budak baik

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers