apps IMO (untuk video call)

15:00:00


hai semua . awak awak semua tahu tak apps IMO nih ? okay , apps nih pun kawan yang bagi tahu . sibuk betul nak video call . yer lah memandangkan semua dah nak sambung belajar kan jauh jauh pulak tu . sorang tanjung malim , sorang sarawak , sorang kota kinabalu , sorang terengganu , aishh kalau nak sebut jenuh jugak ler . sebab semua tak sama kan . orang kata jauh di mata dekat di hati .
hah , sekarang nih jgn risau . dengan apps nih , dekat di mata dekat lagi di hati . acecey , bakpo saya kata gitu ? iyelah kalau videocall nampak lah mukanya kan . dekat lah di mata . kihkih 
apps nih takyah internet laju sangat pun . tapi jangan ahh slow sgt . lol . dia punya keclearan pun okay jugak . takdak lah telan data banyak sangat kan . 

  imo free video calls and chat- screenshot thumbnail

macam saya punya internet bebayar dah habis qouta . kira slow lah jugak kan ? haa , still boleh video call . suara pun clear je dengar . takdak lah sangkut mana kan . 

  imo free video calls and chat- screenshot thumbnail

apps nih pun boleh jugak nak chat . dia punya function lebih kurang mcm facebook mesengger ja . cuma internet dia je beza . kalau mesengger kan guna banyak data . ini sikit pun dah lepas haa.

klik sini untuk download 

buat awak awak yang nak travel jauh tu . kot kot rindu orang tersayang ke kan . haa moh download cepat . hihi . okaylah , busy  nih . bye bye 

You Might Also Like

7 budak baik

  1. wahh best ni..

    Salam kenal dari Mama Jue.. Mama Followers #686

    ReplyDelete
  2. Thank you sudi guna template kite. Hihi. Just nak tegur, header tu tak center. Awak cuba cari kod ni:
    #header {
    Then bawah dia ada kod ni:
    width: 760px;
    Angka 760 tu awak ubah dengan width header awak. In Shaa Allah nanti dia center..

    ReplyDelete
  3. menarik entri awak nie btw sapa ek kawan awk yg kat tg malim tuh ? sya pun bljr kat situ jgk btw singgahlah blog saya
    http://alkisahputeriafyra.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. boleh laaa install.. travel nanti senang nk VC. hehehe

    ReplyDelete
  5. Wowww! Thank you for sharing this! :)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90