Sambutan hari kemerdekaan USM

15:27:00


alhamdulillah , akhirnya menjadi pelajar degree USM . yeayyy ! daftar 28hb ogos . itu yang agak lama menyepi . hehe 

daftar pun dah dekat dekat nak merdeka kan ? ofkos lah masa merdeka tu tengah orientasi . makanya , tak ada cuti . sadis . tapi sis redho je . kehkeh

then , masa 31 ogos sambutlah merdeka . hehe . malam tu mcm so so je tadak sambutan sangat sebab sibuk prepare ada pertandingan sorak kan . 

then esoknya tu , buat human flag . start pukul 3 lagi gigih menyusun manusia manusia . yerlah dekat 3000++ jugak lah manusianya kan . ko pikir senang ? hahaha 


so , inilah hasilnya . 

WE <3 USM 
#SEHATI SEJIWA


Okay , rasanya sampai sini je ceritanya . nanti iolls cerita lagi okay ? byeee . 


You Might Also Like

5 budak baik

  1. wahhh macam siokkk

    Ni pemenang segmen dah ada :) Nanti datang tengok :)

    http://mekzumbie.blogspot.my/2016/09/10-pemenang-segmen-hang-komen-hang.html

    ReplyDelete
  2. Sukacita dimaklumkan anda telah terpilih sebagai salah seorang pemenang Book Giveaway by Abam Kie and Friends. Untuk maklumat lanjut dan cara-cara untuk menuntut novel yang dimenangi, sila layari http://www.zukidin.com/2016/09/senarai-pemenang-book-giveaway-by-abam.html. Terima kasih dan tahniah!

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90