Colour run , USM Penang

12:23:00

hai everyone ! sihat semua ? hikhiks . minggu lepas ada aktiviti colour run sempena pesta konvokesyen . eh ye ke ? ntah lah tk tahu nama panjang nya . yang tahu nama pendek je "convex'16" hahahaha . okay , colour run quit fun gak ahh . sumpah best . sebelum nih tak pernah lagi join event mcm nih . kalau fit malaysia tu dah pernah lah. walaupun penat namati en . tapi best ah . serious tak muhong hangpa . kahkah 



mula mula plan nak pergi ramai jugak lah , masa hari kejadian yang gegurl tinggainya iolls dgn diana je . iolls redha je lah . kahkah . lari tetap lari . hahaha . mulanya mcm ramai je peserta event , lepas clash dgn aktiviti yang tak dapat nak di elakkan . tinggalkan segelintir aja yang free . 



event start pukul 8 . sampai 7.45 tunggu bas tak datang datang . jauh jugak lah tempat event dgn desasiswa iolls . lepas tu , jalan lah kaki beribu batu ke padang MInden tu haaa . sampai kejap lepas tu elok lah majlis start . so tadak lah tunggu lama sangat kan . bagus tak planning iolls ? tapi sebelum lari dah penat namati . sebab mmg jauh gila ah jalan en . 




lari punya lari . akhirnya dapat jugak medals . lol . medal untuk 20 orang yang paling awal sampai dapat special sikit . iolls dapat yang biasa je . jadilah , janji ada jugak kenangan kan ?


then , part yang paling best ialah , mandi air bomba . bapak best wey , yerlah dah berapa lama tak main hujan kan ? dah berapa lama tak mandi dgn kawan kawan . lols . Habis basah kasut iolls.  Tahu tak mcm mna nak hilangkan kotoran kat kasut tu?  Kalau dekat baju boleh lah clorox.  Takkan nak clorox kan sport shoes tu.  Hmmm



iolls perasan kan , sejak dah besar besar sikit nih barulah iolls join benda yang aktif aktif sikit nih . dulu kemain mandoms iolls nih . dah lah gemuk . lols . kk gerak lu , pape roger .

You Might Also Like

1 budak baik

  1. Hello!
    Welcome to the "Directory Blogspot"
    We are pleased to accept your blog in the division: MALAYSIA
    with the number: 640
    We hope that you will know our website from you friends,
    Invite your friends by giving them the "Directory award"
    This is the only way to expand the site.
    The activity is only friendly
    Important! Remember to follow our blog. thank you
    Have a great day
    friendly
    Chris
    For other bloggers who read this text come-register
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.fr/search/label/Asia%20Malaysia____________656%20%20Members
    Imperative to follow our blog to validate your registration
    Thank you for your understanding
    ++++
    Get a special price "Directory award" for your blog! with compliments
    Best Regards
    Chris
    A pleasure to offer you a degree for your site
    http://nsm08.casimages.com/img/2015/04/22//15042212171618874513195366.png
    +++
    INVITE YOUR FRIENDS
    +++++

    Hello!
    Selamat datang ke "Direktori Blogspot"
    Kami gembira untuk menerima blog anda di bahagian ini: MALAYSIA
    dengan bilangan: 640
    Kami berharap anda akan tahu laman web kami dari kamu sahabat,
    Jemput rakan-rakan anda dengan memberi mereka "Anugerah Direktori" yang
    Ini adalah satu-satunya cara untuk mengembangkan laman web ini.
    Aktiviti ini hanya mesra
    Penting! Ingat untuk mengikuti blog kami. terima kasih
    Mempunyai hari yang hebat
    mesra
    Chris
    Untuk blogger lain yang membaca teks ini datang-daftar
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.fr/search/label/Asia%20Malaysia____________656%20%20Members
    Penting untuk mengikuti blog kami untuk mengesahkan pendaftaran anda
    Terima kasih kerana memahami
    ++++
    Dapatkan harga istimewa "Anugerah Direktori" untuk blog anda! dengan pujian
    Salam
    Chris
    Keseronokan A untuk menawarkan anda satu darjah untuk laman web anda
    http://nsm08.casimages.com/img/2015/04/22//15042212171618874513195366.png
    +++
    Jemput rakan anda

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers