Muzium 5D , Interactive world , Penang (Part 1)

14:51:00



Here we go . muzium 5D . kelas kau jah . thanks kak el sebab ajak . hehe . so , kelmarin pergi ke Muzium 5D . muzium 5D nih memang senang aje nak carinya . nak park kereta pun senang . boleh park dkt car park time square takpun dekat car park GAMA .  dekat belakang muzium nih pun ada carpark jugak . situ caj dia RM 0.60 untuk ½ jam . so macam semalam park kena RM 3 jugaklah . sebab lama jugak menghabiskan masa kat dalam tu . paham paham aje lah bila orang gila posing masuk tempat tempat gitu kan . tapi mcm segan segan sikit lah nak posing . lol

So untuk bayaran yang dikenakan bila nak masuk , boleh tengok  gambar bawah nih .





So , untuk student student tu guna lah card student yer . hekhek . 


                                         

I had decide to bring my one and only sistur . lol . mula tu mcm tak jd je nak pergi . last last pergi jugak . hekhek 


kalau imaginasi awak tinggi , baru awak awak dapat lihat sebenarnya itu benda apa . hekhek 






Nantikan part 2 okay ? sebab jumaat nih nak pergi lagi , bawak kawan kawan . hoyeahhh ! gambaq mesti lagi kebaboom ! kedebush ! hahahaa

You Might Also Like

7 budak baik

  1. Fuhhhhh penang ada tmpat baru lagi ek??? Melamapu tau penang ni time org dah keluar byk pulak benda best!

    ReplyDelete
  2. Hope ade rezeki dtg sini bila pergi Penang nanti..

    ReplyDelete
  3. dorg guna bahan kitar semula erk...kreatifnye....

    ReplyDelete
  4. amboi kemain main part2 pulak hahah ok ok nti ada lagi review k.el ajok lg ye..:)

    ReplyDelete
  5. Macam best je.. Tak sabar nak tunggu part 2.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90