muzium 5D, Interactive World , Penang (Part 2)

14:36:00



seperti yang dijanjikan akan buat part 2 kan ? hehe . inilah dia . kali nih pergi muzium yang sama dengan squad yang lain kih kih . hari tu ada menang giveaway dari blogger utara dua tiket ke sini dengan potongan harga 50% . jadi iolls pun mengajaklah squad yang berbahagia cuti pertengahan sem nih ke muzium nih . 

sebagai mahasiswa yang gigih menuntut ilmu kami telah di beri potongan harga dengan menggunkan student card . tak sia sia bawak . btw , jgn lupa bawak ic okay bila datang sini. so untuk orang dewasa kan Rm 18 . jadi bila guna student card dapatlah RM 13 . jimat RM 5 . Rm 5 tu boleh makan kat kepci tahu tak . hahaha


this is my squad . lama betul tak jumpak haa . semua nih kawan masa zaman sekolah teknik dulu haa



gambar nya lebih kurang sama cuma ada lah penambahan sikit sebabnya masa part 1 hari tu gambar tak berapa nak cun melecun kan . kahkah 


bawak adik sekali sebab dah terjanji dengan dia . uhuks . takpalah reward sekali sekala kan . hehe

So , layan je lah eh , gambar kat bawah nih . hehe



butterfly tu diperbuat dari botol botol plastik . nak tahu macam mana depa buat ? mai tengok sendiri lah nah . mana tau p design ke dinding rumah pulak en . haha


yang penyu tu depa lekat lekat tudung botol . maka jadilah penyu .



engineer pun pergi memburu ke ?







saya nasihatkan siapa yang ada jerawat tu jangan buat okayyy ! hahahahaha


benda nih dia diperbuat dari besi . 


part yang paling hambar yang nih lah . hahha . entah tak tahu nak buat apa weyh dengan taniah liat nih . sudahlah tangan tidak berseni haa . 

okay setakat nih saja . jumpak lagi !


You Might Also Like

5 budak baik

  1. Menarik tempat ni.. Boleh jelajah nanti.. hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Zafirah,

    Seronok pergi Penang.. Bila sis tgk mural 3D tu masih musykil sebab sampai skrg sis tak reti nak 'menggayakan' photo shoot 3D.. Nampak sgt old school kannn, hehehe

    ReplyDelete
  3. tak sabar rasanya nak mai penang...

    ReplyDelete
  4. Rama2 dengan penyu tu nampak comel je hasil kreativiti mereka..

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90