anda tahu fungsi lip balm ?

01:06:00


siapa sini suka pakai lip balm ? okay kita bukan geng . kahkah . walaupun tak guna sis tetap nak share kan function lip balm yang maybe korang tak tahu .

1. Kurangkan bengkak pada kulit
Lip balm boleh mengurangkan iritasi atau bengkak pada kulit. Sapu je lip balm pada bahagian kulit yang bermasalah dan ia akan beransur pulih.
2. Anak rambut jadi rapi
Lip balm juga boleh digunakan untuk menyembunyikan anak rambut yang bersepah. Sapukan sedikit lip balm pada anak rambut anda supaya anda kelihatan lebih kemas tanpa anak rambut terjuntai keluar.
3. Serum rambut
Lip Balm juga berfungsi sebagai serum rambut. Oleskan lip balm pada rambut secara nipis dan lihat apa hasilnya. Rambut akan jadi sihatdan rapi sama seperti pakai serum khas untuk rambut.
Nanti try lah buat. Selamat mencuba!

You Might Also Like

4 budak baik

  1. Ingatkan boleh guna pada bibir je.. banyak jugak kegunaan lip balm nie

    ReplyDelete
  2. BAnyak rupanya kegunaan lip balm. :) Tq atas info ya sis

    ReplyDelete
  3. Nana selalu guna lipbalm kat bulu mata sebab nak lentikkan dia.. hahha,miskin sangat sbb xde mascara..

    ReplyDelete
  4. nice sharing. singgah dan follow awak :)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90