cara buat duit menggunakan 8share.com

09:41:00


hai semua , hari nih nak kongsi sikit . tahu tak tentang 8share.com ? ke semua orang dah daftar ? yang masih belum tahu tu . meh saya ceritakan , 8share.com nih lebih kurang macam churp churp , nuffnag dan lain lain lagi lah . tapi 8share.com nih lagi mudah nak dapatkan duit . 

baru sehari saya join dah dapat duit . walaupun tak banyak . tapi jadilah kan ? sikit sikit , lama lama jadi bukit . tak gitu ? iyer dok ?

dan cara nak join dia pun sangat mudah . tak payah pikir macam macam sangat . maklumat ringkas jer dia perlukan . 

1 - mula mula tekan sini [ link ]

2 - tekan create an account 



3 - isikan semua maklumat yang di mintak 


4 - lepas dah siap create account . anda dah boleh start share . untuk share awak boleh tengok dkt bahagian specials . kat situ pilih lah apa yang awak nak share .


5. untuk share dia ada banyak pilihan korang pilih lah yang mana satu korang nak . 


6 - siap !

dan apa yang bagusnya pasal 8share.com nih . setiap kali kita ajak kawan kita , kawan kita join dan share . kita pun akan dapat duit tau !


menarik kan ? apa lagi jom join !







You Might Also Like

2 budak baik

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90