Review : Mascara by the orchid beauty

13:45:00


hai semua apa khabar ? siapa sini suka make up ? puts your hand up ! yeay , kita tak geng . bhahahaha . 

tapi setakat maskara tu pernah lah try , tapi saya nih tak lah rajin sangat sampai ke kelas pun nak make up kan . 

siapa pernah guna barang make up dari the orchids beauty? hehe . korang selalu guna brand apa untuk mascara ?



saya guna maskara dari the orchid beauty haa . saiz berus dia pun okay je , tak besar sangat 2.55 mm . then maskara nih senang nak basuh . jangan risau okay susah susah nak tonyoh . sonang ja ha . kejap jer dah hilang . 

kalau ada sesiapa berminat , nak beli ke apa . contact saya pun boleh . hehe 
okay lah , chau dulu . bye !

You Might Also Like

1 budak baik

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90