Roti telur cheese leleh

15:32:00




Hai semua ! Jadi hari nih nak share resepi . Resepi nih pun cilok dalam facebook . Mungkin ada yang dah pernah tengok resepi nih dalam facebook . Disebabkan terlebih rajin semalam . Jadi , saya cubalah resepi nih . 



Bahan - bahan :

Roti gardinier ( yang kecil )
4 biji telur 
4 batang sosej 
Mentega 
Cheese keping 

Cara caranya :

1. Potong sosej . Goreng dahulu . 



2. Letak cheese di atas roti , susun sosej atas keju.
3. Tutup dengan sekeping lagi roti 
4. Celup dengan telur dan goreng . 
5. Yeayyy ! Sudah siap untuk dimakan . 



Mudah kan ? Apa lagi moh ler try . Tapi , awak awak jgn buat banyak banyak tau . Nanti tak habis . Yer lah kan cheese . Cepat haaa muaknya . 

Okay lah jumpa lagi .

You Might Also Like

5 budak baik

  1. Uuuu.. sedap ni makan pagi2.. ^^

    ReplyDelete
  2. tiap weekend memang akan buat macamnie. thanks for sharing ;)

    ReplyDelete
  3. uihh nak kena try buat sekali ni bahan pun simple je :D

    ReplyDelete
  4. yes akak pernah nampak resepi ohsem ni.
    terbaik la!
    sedap nyer nampak.

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90