upside down muzium , penang

11:19:00


asalamualaikum semua . apa khabar ? harap hari ini lebih baik dari semalam , lebih banyak benda bermanfaat yang dilakukan .


so here , my squad yang senang nak ajak berjalan . nak kemana pun mesti on je . alhamdulillah , kawan dari sekolah menengah sampailah sekarang . walaupun jarang bising dekat group ws , jarang chat . tapi bila sorang cakap jom keluar . laju je on ! semoga berkekalan persahabatan ini . 

mulanya , nak pergi bukit bendera . alih alih sekarang tutup sebab ada construction . jadi terpaksa buat plan B . so , inilah plan b kami . 

untuk cari muzium nih tak susah sangat . boleh guna maps . walaupun saya orang penang , sesat dalam negeri sendiri itu perkara biasa . hahahaha . masuk dalam nih kalau ada mykad RM 16 . kalau bawak student card jadi RM 11 . so , itulah kelebihan student card . selain boleh , masuk library etc masa dekat uni masing masing kan ? hahaha 

so ini gambar dekat dalam muzium . 







gambar nih dah macam kelawar haaa , kembang kembang . bhahaha







alhamdulillah , puas hati bayar RM 11 . berbaloi jugaklah bagi saya . gambar nya cantik cantik . 

yang saya peliknya , macam mana dia orang lekatkan semua barang dekat atas bumbung . eh lupa tunjuk versi belum tak balik . 


masa ambil gambar , semua macam nih je . bila dah siap bergambar rotate kan gambar itu yang jadi macam gambar gambar kat atas tu . 




 tq my squad sebab selalu on nak berjalan sana sini . okaylah cau dulu . bye !

You Might Also Like

11 budak baik

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90