Lelaki memakai Niqab ?

17:44:00


selamat petang semua , apa khabar ? hah , tadi adalah scroll fb sikit dan terbaca tentang perbualan seorang perempuan dengan seseorang yang memakai niqab . apa yang mengejutkan saya ialah , si pemakai niqab itu seorang lelaki . 

saya sendiri tak tahu apa motif dia memakai niqab . pada pandangan anda adakah ini berbahaya ? bagi saya ya ! sangat bahaya rasanya , ialah dia menyamar degan motif apa ?

No automatic alt text available.


No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: text

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.


sumber : fathiah hamdan 

You Might Also Like

3 budak baik

  1. Pelik kan, ada lagi sorang pun macam ni, tapi lelaki melayu. Apalah agenda diorang ni >.<

    ReplyDelete
  2. Omg.. mcm2 dh sekarang ni. Scary jugak kot2 ada 'muslihat' di sebalik ni semua.

    ReplyDelete
  3. Seram sebenarnyaa. Yelaa, kita mestilah expect dia perempuan dan kalau dorang masuk toilet perempuan pun mesti kita rileks je. Huhu

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90