Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com

18:59:00




Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.

Kisahnya di SINI.


Siapa nak ole-ole dari Padang Besar? Ada 30 fridge magnet berbentuk selipar pelbagai warna.  Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia Liana ya...

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 13 Mac 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Mac 2017.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

You Might Also Like

19 budak baik

  1. goodluck sis :* elsa nak join jugak nanti hehe

    ReplyDelete
  2. Hai, Uyul pun join GA Mialiana.com. Goodluck!

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  3. Salam. Fiza singgah BW dari segmen yang sama. http://ourmemoria.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ....mama dtg dr segmen yg sama...

    maszull.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. hai datang singgah
    http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. Semoga berjaya.. Saya singgah dari segmen yang sama.. Salam ukhuwah dari saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi join Giveaway Fridge Magnet Padang Besar. Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-fridge-magnet.html

    Semoga berjaya... (^_^)


    - Mia Liana

    ReplyDelete
  8. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama. jemput ke blog saya http://shafyqahazahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Datang singgah kembali. Good luck! :)

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen sama..
    all the best.. :D

    jemput singgah blog sy..
    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  12. Terima sudi dtg blog saya. Sy datang membalas kunjungan disini dan follow.

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers