selamat hari lahir Nabil !

12:05:00

3.3.2004 seorang bayi lelaki di lahirkan . sejujurnya semua orang sangat eksited dengan kelahiran bayi ini . selepas 7 tahun menjadi anak tunggal akhirnya seorang zafirah sudah menjadi kakak . selepas 7 tahun mak dan ayah ada anak tunggal yang comel akhirnya anak mereka bertambah . ehhh . tokwan dan tok bertambah cucu lagi .  hoyeahhh !
3.3.2017 genap 13 tahun bayi lelaki itu . hihi . selamat hari lahir Mohd Nabil . heee . walaupun dah berbelas hari dah birthday hang . tetap nak tulis jugak . kahkah . moga kalau hang google nama sendiri dan terjumpa entry nih . hehe 
jadi , pada minggu kejadian tu . kakaknya dengan baik hati telah belanja sefamily makan . tak fully sponsor ada pau ayah sikit . ehhhhh . 
pikir punya pikir nak makan apa malam tu , heh , teringin pulak nak makan domino's . actually beli ikut apa kakak nak makan bukan ikut birthday boy . kahkah . lantak ler iolls yang nak lanje kan . hehe 

petang tu pergi beli dengan ayah . heh , so saya beli 2 regular pizza 1 fabulous four . serious cakap kenyang untuk makan 5 orang . family saya boleh dikatakan makan banyak jugak lah . mula mula memang pikir macam tak ckup dah sebab nampak tak puas je makan . haih lah nafsu! 


zoom in sikit! hehe . dalam fabulous four nih ada dua jenis ayam dan dua jenis roti . chessy stick dia sangat sedap . serious tak bohong ! yang lagi satu roti tu agak manis sbb full of gula . 



pizza saya ambil dua regular RM 30 . sebab ada promo beli dua pizza regular RM 30 . huhu . kalau harga asal kopak jugak duit . kahkah . satu pizza tu aloha chicken satu lagi dah lupa nama apa . hehe.

promotion image

jadi makan besar ler malam tu . heh . 

selamat hari lahir mohd nabil . semoga rajin sikit dalam study . HAHAHAHAH . okaylah , gerak lu pape roger . 

You Might Also Like

2 budak baik

  1. lapar pulak tengak pic makanan nie dan selamat hari lahir kepada adik pemilik blog :)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers