Hari kedua : lawatan ke Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional

18:19:00




Hari kedua dimulai dengan solat subuh . kahkah . bangun pukul 5 jugak lah . then , tunggu giliran nak mandi lagi . ntah lah , saya rasa semua eksited dengan toilet yang gah kot . semua mandi lambat . memang batulah menunggu .

Dalam 7 pagi dah check out dan bertolak ke putrajaya. Sampai ke putrajaya tak sampai pukul 9 . sebab tentatif sepatutnya pukul 9 ada disana .



Ada sedikit taklimat bersama dengan jabatan . dalam pukul 10 dah habis .




Makan makan kat situ kemudian bertolak balik dalam pukul 12 . dan tak singgah mana langsung . baru nak rasa bergambar sakan di putrajaya . tapi lahai .

Sampai uni dalam pukul 6.30 jugaklah . walaupun tak kemana sangat , tapi ada lah jugak pengalaman baru haaa . sampai situ je pengalaman rombongan kali nih . 

You Might Also Like

0 budak baik

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90