SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST!

01:04:00


Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

klik banner untuk join sekali okay ?

alhamdulillah setelah sekian lama menyepi dengan entry auto published tu je , zafirah akan beraksi semula . tapi mungkin tak aktif sangat . sebabnya ? masih ada lagi esaimen yang belum submit . allahu , sem 2 nih rasa mencabar betul . nasib lah minggu nih cuti 4 hari . boleh lah nak berehat sikit . *acah je , padahal bersenang lenang je lebih*

okay , salah satu syarat nya ialah kena bagi tahu kenapa nak jadi bloglist cikgu syed kan ?

sebab utamanya adalah cikgu hensem ! siapa je taknak masuk dalam bloglist cikgu hensem en ? HAHAHAHA . saya melawak je . hehehe . jangan marah eh cikgu . memain je . macam yang semua orang tahu , bloglist nih pentingkan ? kita boleh naikkan trafik blog kita memalui bloglist bloglist blog orang lain lah . eh , macam berbelit je ayat ha . melalui pageviews cikgu syed yang dah beratus ribu , mesti akan ada viewer yang akan klik blog kita kan ? kemudian , saya rasa cikgu . jawapan cliche sgt en cikgu ? layankan je lah . hahaha 

okay review : 

bagi saya blog cikgu cantik , saya suka paling suka bahagian header . simple sangat tapi cantik . nah lagi satu saya suka 


alah , senang cerita suka semua bahagian boleh ? dengan padanan warna yang cun melecun secun tuannya . ehh ?

rasanya sampai sini dulu kot . maaf anda ada yang terover . hehe 

You Might Also Like

8 budak baik

  1. Untunglah walaupun busy tapi ada entry auto-published. Kalau syed ni, kalau busy memang terabai la blog jawabnya haha. Thanks for joining and supporting my blog! hahahaha hensem lah sangat.

    ReplyDelete
  2. hahaha coment terbaik. cnfirm berjaya xP

    ReplyDelete
  3. DONE follow...followback
    Keep in Touch

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers