Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani

17:41:00


klik banner untuk turut serta 

Anda suka tak kalau Sha buat Giveaway dan bagi hadiah buku? Kenapa?

Suka sangat ! sebabnya , saya suka membaca . saya ada sama hobi mcm kak sha . tapi tak selalu ada masa untuk membaca disebabkan busy dengan  assingment dan persatuan . selalunya akan membaca kalau cuti sem ja . kan tak tahu nak buat apa en cuti cuti.  hehe . kak sha kalau buat GA , mesti saya join . hehe .

Giveaway tamat pada : 27 Mei 2017
Pengumuman Pemenang : 28 Mei 2017
Pos Hadiah : 29 Mei 2017

You Might Also Like

7 budak baik

  1. Yeah!! Sep sikit..
    Hobi sama..
    TQ joint GA Akak ye..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab datang singgah ke blog sy. Good luck yea. Semoga menang GA tu

    ReplyDelete
  3. goodluck akak ^^

    http://sayesyadiya.blogspot.my/

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90