mee sotong hameed pata, penang

11:36:00

Penang sudah semestinya sangat masyur dengan makanan . syurga makanan gais penang nih . cakap je nak makan apa semua ada .

Saya rasa kalau siapa datang penang selain makan nasi kandaq yang terlalu banyak tempat yang best , anda semua perlu cuba mee sotong .

Kalau tak tahu macam mana nak cari , search fort cornwallis . medan selera tepi tu aje . boleh park kereta dekat tepi tu jugak . parking ikut jam , jangan letak lama lama . hehe .tapi tak adalah mahal mana . nak jimat park dekat tempat awam , letak kupon . dah kupon pulak susah nak cari . hehe


Harga sepinggan RM 5

Mee sotong kat sini the best lah

Segelas coconut shake RM 4



Nak lagi sedap minum dengan coconut shake .

Total makan di esplaned nih RM 9 . 

You Might Also Like

5 budak baik

  1. Assalamualaikum Wrmbth

    Apa khabar sis zafirah

    Wah, sedapnya mee sotong ni

    Nampak pun tau sotong bergelimpangan dalam celahan mee

    Makan masa panas panas

    Minum pula dengan coconut shake

    Memang menternak lemak jadinya

    Hehe

    ReplyDelete
  2. Meee ni sedap. Wahh, Rindu Penang ❤

    ReplyDelete
  3. nampak sedapppp! Harga pun boleh tahan. Nanti nak try lah kalau pergi Penang

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers