rayakan sebulan

21:20:00

Hasil carian imej untuk tumblr picture eis mubarak

Bismillah , alhamdulillah hari nih dah 21 syawal . ada yang dah selesai puasa 6 ke tue ? Tahniah , pada yang dah raya puasa 6. hehe . bagi yang belum mula , masih belum terlambat untuk berpuasa.



Hari nih nak cerita pasal hari raya pertama . Lama betulkan ? haha . baru nak bercerita .



My raya ootd. Baju memang yang buat memandangkan mak adalah tukang jahit . since tak ada gambar baju full dengan family . selfie ja ada .

Petang hari raya , pergi open house rumah nenek saudara . masa kat sini haa , jumpak semua adik beradik . jadi dah jimatkan sedikit masa nak pergi rumah saudara untuk beraya . semua berkumpul dekat open house sampai malam . memang bersembang sakan lah.

Open house buat dekat puncak mutiara , memang wow tempatnya . tempat nih pernah masuk dalam JJCM. Boleh google untuk tengok tempatnya . makanan kat sini pun superb jugak!

Kat puncak mutiara sempatlah berootd raya.

So , this is our new family member , tapi family besarlah . first time beraya sekali .

plan nya nak bergambar girl saja . dah habis bergambar tetiba ada lelaki seorang

my boyfriends 

finally ada gambar girl saja


Selamat hari raya semua , rayakan sebulan !

You Might Also Like

4 budak baik

  1. wahh comelnya,adik ni...ya lah memang awesoma pemandangan disana.Selamat hari raya dik.Akak puasa yang ke 5 hari ni

    ReplyDelete
  2. SLmt hari raya zafirah,I pun tgh merncng nk buat entri raya nie😂 x buat lg..haha

    ReplyDelete
  3. kalau family dah besar best kumpul ramai2 sekali. beraya sekali arung je hehe btw selamat hari raya sebulan :D

    helloaiman

    ReplyDelete
  4. Cozy nya tempat tu. Intagramable sangat.. Selamat raya awak. Maaf zahir batin

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers