NEW TEMPLATE , NEW BLOGLIST

17:37:00



Alhamdulillah , settle tukar template baru , settle update bloglist baru . memandangkan penyertaan hanya 25 orang . jadi saya ambil semua sebagai bloglist saya . ada dua bloglist di bahagian bawah blog saya .

bloglist 1 ada 13 blogger


bloglist 2 pun ada 13 blogger



Terima kasih semua peserta yang join , jika blogger blogger ada segmen atau giveaway yang nak saya join boleh tinggalkan link di chatbox atau pun komen . insya allah , lambat atau cepat mesti saya join jugak .

Macam mana template baru saya ? okay ? 

You Might Also Like

16 budak baik

  1. Yeah, tersenarai ....
    Template baru nmpak kemas n simple, nice...

    ReplyDelete
  2. wahhh.. simple dan ringan...

    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #31.

    http://www.mialiana.com/2017/07/senarai-url-blog-31.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada malam ini. Gud luck.

    ReplyDelete
  3. Wewitttt dah tukar dah...

    Black gituuuu, mmg elegan.

    ReplyDelete
  4. Wahh tersenarai lah.. kemas je template baru zaf.. =D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari Segmen Nak URL Blog #31

    www.myarosli.com

    ReplyDelete
  6. Simple template & blog kelihatan kemas... black & white awhsomeness ;)

    ReplyDelete
  7. wah...suka template nie... terima kasih...saya pun ada dlm bloglist..

    ReplyDelete
  8. eh nama atas sekali. Hahahaha terima kasih zaf!

    ReplyDelete
  9. Nice theme tapi tang popular posts tu ada gambar besar gambar kecik. haha, if me memang rasa bothered habis.


    // afifahaddnan

    p/s - coming from Elsalicious blog list and I want to notify you that your blog is included in my bloglist too :)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers