Bloglist November 2017

10:32:00

Asalamualaikum semua , apa khabar ? lama betul rasanya saya tak menaip . busy dengan permulaan semester yang baru . sedar tak sedar dah berjaya harungi 3 sem dekat sini . so hari nih , saya nak buat satu segmen bagi menggantikan bloglist yg ada sekarang . segmen nih akan berlangsung dari 11 oktober hingga 1 november . pengumuman pemenang akan dibuat selepas tu.

syarat - syarat dia mudah aja .



  1. buat satu entry bertajuk "Bloglist November 2017"
  2. tempekkan banner , dan backlink ke entry ini
  3. follow blog ini bagi yang belum follow lagi. 
  4. tekan link [ ini ] [ INI ] , tunggu sehingga habis loading .
  5. publishkan entry anda , dan komen link entry anda di ruangan komen 
mudah kan ? jom lah join . hehe . terima kasih semua

SENARAI PESERTA 

You Might Also Like

9 budak baik

  1. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    Saya join ya :D

    ReplyDelete
  2. Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  3. Ai join..

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  4. Salam,
    saya join!

    http://najahmustapa.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  5. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  6. JOIN

    https://jm2u.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers