ayuh bersukan - berbasikal

00:20:00

Tiup habuk . fewww few , lamanya tak update . maaflah , terlalu busy terlalu busy! *alasan lapuk

Tamat sudah sem 1 di KMPP . moga moga dapatlah teruskan sem 2 . doakan ya! Sepanjang hidup di KMPP nih , saya sangat gigih bersukan . fewww, series tak percaya weyh . tapi , itulah kenyataan . mungkin pengalaman mendewasakan kita . ehh , apa kaitan ? ada kaitannya . pengalaman cuti 5 bulan membuatkan lemak lemak sudah mula membina rumah flat di badan ini . harus lah , sekarang usaha untuk meruntuhkan rumah flat tu semua biaq jd rumah setinggan ja . hiks .


Oleh itu , pelbagai inisiatif telah diambil untuk merobohkan rumah flat . *skemannya ayat
Berbasikal .Okay tell me , berapa lama dah anda anda tak naik basikal ? kehkeh . saya last naik basikal pun rasanya masa sekolah menengah . ehh , tapi naik basikal adik tu adalah . naik kejap kejap ja . lepas tu , kena marah sebabnya basikal nya kocik ajer orang yg naik nya ? erm erm


 Berbasikal nih rasanya cara paling mudah arr , nak kuruskan badan .sebabnya naik basikal dia punya penat tu tadak lah sepenat jogging atau pergi aerobik . sambil kita dok berbasikal tu , kita boleh jugak menikmati keindahan ciptaan ALLAH . kalau pagi pagi naik basikal lagi best , boleh hirup udara yang nyaman . nyaman ker ?

macam saya nih , student KMPP lagi lah senang nak berbasikal . KMPP nih banyak menyediakan kemudahan sukan nih . cuma pilihan kita , rajin ke dak ja .

siapa yang tengah terpikir mcm mana cara nak turunkan berat badan tu , mungkin boleh cuba berbasikal kan ? 

You Might Also Like

1 budak baik

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers