Telegram

00:46:00

Hasil carian imej untuk Telegram

 hai , gais ! so minggu nak cerita sikit pasal telegram . apa tu telegram surat ker? tak lah . bukan surat . telegram nih apps lebih kurang mcm whatsapp . function dia pun lebih kurang sama ja . kita boleh sent personal chat , boleh buat group , tapi tak sure dekat telegram ada ke tak limit untuk participants untuk satu group , yalah mcm kat whatsapp kan ada limit untuk 100 orang sahaja . 

hah , lagi satu kat whatsapp nih ada satu kelebihan dia . iaitu , chanel . chanel nih mcm lebih kurang mcm blog jugak function dia . orang boleh follow , cuma orang tak boleh nak komen . hanya pemilik chanel sahaja yang boleh tulis kat chanel dia . dan , kita jugak tak tahu siapa pemilik chanel . lainlah si pemilik tu sendiri yang dedahkan identiti dia . 

channel nih bagi saya , sangat berguna ahh . ada ustaz ustaz yang buat channel . dia orang akan bg lah dia punya latest update  ceramah kat mana ka , apa ka . ada satu channel nih memang sesuai sangatlah untuk ibu ibu . resepi masakan . serious memang banyak gila resepi kat dalam tu . 

here saya ada sertakan link link chanel , mana lah tahu kalau berkenan nak follow kan . apa ? belum ada telegram . tunggu apa  lagi , download kaih . :)

You Might Also Like

0 budak baik

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers