Pencarian bloglist Jun Zafirah Nazri

11:59:00


hai semua apa khabar ? harap harap baiklah semua ya . so hari nih plan nak buat pencarian blogslit sikit untuk bulan jun kan . 

almaklumlah dah tak lama lagi dah nak jun kan .  so pencarian ini akan bermula dari 18 mei hingga 30 mei 2016 . 

31 mei akan dibuat pemilihan bloglist .pemilihan akan dibuat menggunakan random.org
so syarat syarat penyertaannya mudah saja 

1. follow blog nih
2. follow google plus saya
3. buat entry yang bertajuk "Pencarian bloglist Jun Zafirah Nazri" . Copy banner diatas dan backline ke entry ini . 
4. komen link entry anda.
5. siap!

kahkah . sambil sambil tu boleh ler kita semua blogwalking en ? okay okay tu je . chawwwww . senarai peserta akan diupdate .

Seramai 10 orang peserta akan di masukkan ke dalam bloglist selama sebulan . Dan 4 buah blog akan direview .

p/s : ada tak sesapa pernah dapat interview management kerja sosial di UUM ?

You Might Also Like

8 budak baik

  1. Saya join :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-zafirah-nazri.html

    ReplyDelete
  2. Oh! Okay sempat lagi kalau nak join. Later Mrs. A join ya. In Sha Allah

    ReplyDelete
  3. Oh! Okay sempat lagi kalau nak join. Later Mrs. A join ya. In Sha Allah

    ReplyDelete
  4. saya join :)

    http://naziramohamad.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-zafirah-nazri.html

    ReplyDelete
  5. Hi pemenang segmen Amirah & sponsor..
    Congrats dear..! kindly email your details.. =) ainayazidwrites@gmail.com

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers