Boat noodle di sunway carnival mall .

12:20:00


Hewhew , lama lah jugak haa dah pergi makan kat boat noodle . sekarang baru berkesempatan nak  update ha . dekat penang nih boat noodle baru jer bukak haa . sebelum nih mana ada lagi. Ye ke ? ke aku je yang tak tahu ha ?

So hari tu , my friends ambik lah dekat rumah . jauh tauu dia datang . dia duduk dekat pulau . so kena redah lautan dulu lah baru boleh jumpak kan . hehe . dia datang pun bersebab . kempunan sangat nak makan salmiza’s homade . (nanti iolls update pasal salmiza’s  homemade okay  ?)

Nak dijadikan cerita , kami naik kereta bertiga . then sorang lagi , amrina datang parents dia hantaq kan . kira mcm small reunion gitu ? sbbnya semua nih budak kelas masa ting.5 dulu .amrina , sekarang belajaq kat kl . lupa pulak nama uni dia apa . alarh , yang dekat bukit jalil tu . zu sekarang buat diploma dekat UTHM , kos IT . radna , mcm saya jugak . membina lemak tengah tunggu nak sambung degree haa . hahaha

Lepak lepak kat boat noodle . so this is our food . okay jgn Tanya tau nih namanya . iolls forgot nak ingat . hahaha . 


Then , kami order this one . saya tak sure nama makanan nih betul ke tak . tapi this one ekceli , sayur celup tepung . ada kuah yang boleh kita cicah . kuah tu rasa masam masam sikit . tp still okay rasa dia . 


Harga untuk satu mangkuk noodle nih RM 1.90 . tak termasuk GST tau . once dah masuk GST RM 2.10 . still okay lah kan ? bg saya 2 bowl dah cukup . tapi bg orang lain tak tahu lah kan . ramai je yang makan bermangkuk mangkuk . hahaha . 4 orang , 8 bowl cukuplah . hehe

Untuk air , kami order dua je . sampai waiter tu pun Tanya “air dua je ?” hahahaha . memang agak memalukan lah . hahaha . kami order air  green tea dgn coffee . air dia okay , buat coffee dia agak pahit sikit lah .

Mangkuk bertingkek tingkek

Bagi saya harga dia berpatutan lah . sebab 4 orang makan. Total RM 39.95 kot .
So sorang , RM 10 je . kira okay lah kan ?

So sampai sini sajalah misi makan zafirah . kahkah . okay bye awoks . 


You Might Also Like

0 budak baik

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers