Jeti Chew dan Street Art , Pulau Pinang

12:51:00


hai , lama jugaklah tak update entry pasal pergi jalan jalan kan . sebenarnya ada ja , tapi malas nak type . bila dah rajin tu macam cerita dah basi pulak . so , teruslah blog mendap kah kah .

Sebenarnya plan nih macam last minit jugak lah , lepas saya cancel plan nih atas sebab sebab tertentu . start pukul 1 baru keluar rumah . dah lewat jugak lah . plan sebenar pukul 10.30 pagi haaa . 

Keluar pukul 1. lepas tu , dalam 1.30 dah sampai dalam pulau . pergi sekolah dulu , saja melawat mengubat rindu di hati . solat dekat masjid negeri . solat zohor . sungguh wey rindu gila . yer lah , dulu masa sekolah boleh dikatakan setiap minggu , malam jumaat je akan ke masjid negeri . huhu . sekarang mana nak dapat dah kan . huhu

lepas pergi makan apa semua , dalam pukul 5.30 jugaklah baru otw ke jeti chew . memang jemlah . tapi tak lah teruk sangat tapi teruk jugak la . lols . apakah maksudku ? 

sampai ja tempat park dah pukul 6 , park kereta RM 5 . tong tong ah sorang singgit . bhahahaha . 


sebenarnya ada lagi satu jetty yang ada mural tu , tp depa depa nih penakut anjing . so , tak pergi lah ke sana . pergilah jetty nih . tapi jetty nih pun not bad jugak . cantik ja view dia . 


Lepas lepak kat jetti tu , sampai muak dah nak berposing , kami pun ke street art .


sebenarnya banyak lagi gambar kat street art sebab ramai sangat orang . sis malas nak tunggu . lagipun dah lewat kan . jadinya pergi yang mana sempat ajalah . 


sampai ke penang road sis berjalan . nak tercabut jugaklah kaki haaa . saya nasihatkan anda anda pakai lah kasut yang sesuai okay ? pakai sport shoes lagi lah digalakkan . pakai heels , ko namati ?




okay , ini ajalah gambar yang ada . kihkih . kk chaw . nnti update lagi . jumpak lagi !

You Might Also Like

2 budak baik

  1. cayanggg. kenapa letak gamba kawan you je banyak. letak lee gambar you bebanyak sikitt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiter pemalu lah . Tu taknak letak . Hehehe

      Delete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers