hari nih order esok dah sampai . yeayyyy !

13:37:00

Hai semua apa khabar ? nak story mory sikit . kah kah . baru -  baru nih dapat voucher dari zalora RM 50 . pikir pikir punya pikir .siap downloads app sekali . kahkah . gigih nya nak guna voucher kan . so , saya pun decide nak beli kasut baru disebabkan kekurangan kasut . 
harap memahami perempuan punya kekurangan kasut tu macam mana . hehe . saya order hari jumaat , pagi sabtu dalam pukul 11 dah dapat mesej cakap barang delivery hari nih . 
cepatkan ? ahh , then , siapa yang tak pernah beli dengan zalora tu . yang mana malas nak bank in ke apa kan . haaa , zalora ada cash on delivery . tapi untuk barang barang yg terpilih ajalaj .  saya pun memang malas pergi bank kan , bukan taknak buat online banking tapi nanti makin laju pulak online shopping . hahaha . 


so here my new shoes ,


nampak macam mak cik mak cik kan ? ini disebabkan zalora tersalah bagi warna . sis sodih , but then saya malas nak return kan semuala . sebab tu saya biarkan je . takpa , sis is okay ! harga kasut nih RM 65.90 . tapi , di sebabkan ada voucher maka tinggallah RM 15.90 .


thank you zalora ! okay , bye semua !

You Might Also Like

2 budak baik

  1. Salam singgah sini dik...Untungnya ada voucher...leh dpt lebih murah...

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers