Nescafe white coffee perasa pandan

20:41:00


Hai semua apa khabar ? sihat ? hah , selalu minum nescafe tak ? ke tak suka ? sesetengah orang akan sakit kepala bila minum nescafe . ke korang pun sama ?

alhamdulillah saya setakat nih minum okay lagi lah . tapi pernah dengar tak orang kata  , taknak bagi mengantuk masa study minum nescafe ? hah! menjadi ke uolls ?  saya minum lah banyak mana pun . hampeh betul , mengantuk seghupa tu jugak . 

last last terpaksalah menguyah , *alasan jer nih* . mana tak badan naik nyer . keh keh . 

hah , selalu minum nescafe yang original ke guana ? saya selalunya yang original jer . ada hari tu roomate bagi nescafe perisa coconut . sampai hari nih belum try lagi . punya pemalaih nak bancuh . lols . 


so , yang latest dah try nescafe pandan . pergh , rasa dia ! boleh tahan . wangi gitu, ada bau pandan . kalau supermarket area rumah uolls tak ada , nah boleh dapatkan di lazada ! 


You Might Also Like

5 budak baik

  1. Wahh ni entry ke 3 ju baca pasal nescafe pandan, feedback pun ok tp xkesampaian lg nak cuba

    ReplyDelete
  2. tak minum nescafe, kalau minum je perut masuk angin

    ReplyDelete
  3. Macam sedap jee, kena cari ni...

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers