Tutorial : Letak widget instagram macam saya

12:45:00



okay , nak tahu cara nya macam mana nak buat macam tu ?

mula mula boleh pergi ke web nih [klik sini]

 isi , semua yang dia nak tu . then tekan preview untuk tengok berkenan tak pattern di hati yang awoks isi tu . kalau tak okay , boleh ubah dan tekan preview lagi . 


dah berkenan ? okay sekarang tekan 


dah dapat kan code dia , pergi ke blogger > layout > html/Jaava sript



dah paste kat situ , save dan siap ! 

selamat mencuba .



You Might Also Like

5 budak baik

  1. Nice sharing Zaf. Simple je kan caranya. Nanti buat lah lagi tutorial.

    Ps: kak ana nk tanya cmne nak letak ayat kat atas kotak komen nie ye yg zaf tulis terima kasih sebab sudi membaca. Kak ana search tp x jumpa. Xtau lah nk taip ape kat search box tue. Haha. Rasa noob sgt :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhahaha takpa kak ana. Esok kalau free saya buat tutorial nye.

      Delete
  2. thanks dear..tutorial yang sangat2 menarik..

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers