Dapat sample enchanteur di Mydin Bukit Jambul

22:31:00


asalamualaikum semua , apa khabar ? hehe , sihat ke ? alhamdulillah , dah selesai minggu pertama sem kedua . bagi saya mcm bad weeks kot . haha yer lah , mcm mcm benda terjadi dalam seminggu nih . ada yang bagus ada yang tak . 

awal awal sem nih biasalah , mcm mcm benda nak kena beli . walaupun masa hujung sem lepas semua brg brg elok lagi . tetiba sekarang dah jahanam en . so tadi ke kompleks bukit jambul . itu ajalah tempat yang dekat dengan uni dan agak murah . haha . lagiun semua barang boleh dapatkan kat situ . 

masa mula mula sampai tu ada terdengar pengumuman pasal free enchanteur . siapa je yang taknak minyak wangi percuma kan ? haha . boleh jimat duit . saya dan dua kawan terus lah serbu ke information counter untuk tanya mcm mana nak dapatkan . sebenarnya ada perkara yang memalukan berlaku tapi saya malas nak menaip . haha 


sebelum dapat free mesti ah ada syarat syaratnya kan ? siapa je yang gigih nak bagi percuma gitu je . giveaway blogger pun ada syarat . kahkah . 


mula mula kena upload gambar dekat instagram dan kena tag 5 rakan dan gunakan 3 yang diberikan . lepas dah siap buat tu tunjuk dekat orang tu , barulah dia bagi minyak wangi free . yeay !

kat instagram  enchanteur pun ada peraduan jugak tau . join lah mana tahu mennangkan .


so , siapa yang berdekatan dengan kompleks bukit jambul boleh lah pergi tebus . hehe 





You Might Also Like

11 budak baik

  1. wah bestnya. wangi-wangian la lepas ni. hehe. enchanteur mmg wangi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe , mohon kunjungi mydin berdekatan hehe

      Delete
  2. Untungnyaaa dapat perfume freee....huwaaa nak jugakkkk

    ReplyDelete
  3. wah bestnya....
    sapa nak bagi free kan


    eh sambung di sebelah pulau ka?

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Zafirah,
    Enchanteur memang antara jenama fav sis..
    Harga berpatutan dan yang penting wangi..

    ReplyDelete
  5. Bestnya.. Suka gak ngan enchanteur (y)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers