Ada sesiapa tahu macam mana nak buat nih ?

17:50:00


saya nak check baki en. nuffnang hari nih . mana lah tahu ada peningkatankan . tetiba keluar macam nih , banyak kali saya refresh . tapi tetap sama . macam mana eh nak buat ?


You Might Also Like

7 budak baik

  1. Awak click pada gmbr mcm kunci mangga tepi https://nuffnang.com tu, lepastu click cookies, delete semua yg ada. pastu refresh page tu balik.

    Jadi tak?

    ReplyDelete
  2. dulu dulu masa tengah jinak dengan nuffnang pun elsa gelabah jugak sebab jadi benda nieyh. rupanya senang je nak solve dia balik hakhakhak

    ReplyDelete
  3. hahaha.. akak bukak guna nuff sebab tak tau nak solve.. ni baru tau.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , hehe , lepas nih tak gelabah dah ler kalau jd mcm nih

      Delete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers